Kraljice, spreman sam na obrezivanje

Idealni tip žene ne postoji, niti može postojati u realnom svijetu, ali nam može poslužiti kao pokazatelj onoga što muškarci žele i o čemu maštaju.

U istraživanjima u kojima se pokušava otkriti seksualno zadovoljstvo muškaraca određenim osobinama, najčešće su to dvije krajnosti i to, s jedne strane djeva, djevica i zvijer, a s druge ratniica i kraljica. Iako je kraljica, često velika majka, pa bi žena, kojoj muškarac kaže da je kraljica, trebala ispitati njegov odnos smajkom: kakvo je bilo njegovo odrastanje, je li ga majka pretjerano obasipala ljubavlju i pažnjom ili ga je
zanemarivala.
Jer, u tom grmu, leži zec.

Nakon objavljenog djelića teksta iz “20 seansi”:

Javilo joj se sjećanje. Sjećanje na sebe, koje joj je on olakšao. Kao da je skinuo težinu jednog mračnogvijeka sa njenih leđa. Ako postoje dogovori duša prije dolaska u tijela, onda je to bio ovaj, plemenit i divlji, nerazumno razuman. I vrijedio je više od bilo kakve romanse.

Kao da je sve drugo, osim njega, bila samo imaginacija.
Poljubio ju je naprasno. Urkstili su jezike, kao da su bili u nevjerici, zašto su tako dugo čekali na ovaj čin. Dok su se topili od blagog naviranja strasti, dodirivao joj je bokove, osjecajući kao da baš ti dodiri bude zov divljine, koju je godinama čuvala samo za njega.
Podigao joj je noge i prešao dlanovima preko njenih butina, klizeći ka njenom vrelom stomaku.

Bila je opuštena, kao da je njihov peting uobičajeni dio procedure njene seanse. Nježno ga je mazila po leđima, zavlačeći svoju ruku u njegovu košulju. Radili su to savršeno koordinirano i blago, dok im je koža bridjela.
Željeli su da blistaju u tom opasnom zanosu, kao da žive posljednje minute tjelesnih strasti.

stigla je još jedna poruka u inbox:

Čitam iznova i iznova. Zamišljam da sam na jednoj tvojoj ovakvoj seansi. Ne znam kako ti to uspeva. Sa velikom jednostavnošću i lakoćom ulaziš u muški um. Ti tačno znaš tajnu muškog roda. Ti si Kraljica. Ne mogu reći da si kraljica moga srca, iako bi mogla biti, ali Kraljica moga … uma, sigurno jesi. Opčinila si me.
Spreman sa učiniti bilo šta, samo da budem makar na jednoj tvojoj seansi. Čak sam sam spreman u svojoj trideset drugoj i na obrezivanje. Samo reci i ja ću da sečem. Svakako ima viška.

Ono što ovaj muškarac sigurno ne zna, a ne zna jer je lupetao kao Martin po diviziji, a lupetao je tek da nešto kaže i kao pokaže, on ne zna da ne treba da se seče, jer nema sečenja. U obrezivanju se skida samo kožica, dok dužina ostaje ista. Ali, ovo nije poenta priče.

Poenta priče je kraljica.

Kraljica je vladarica. Ona ima moć. Uvijek ima ideju. U ovom slučaju, novu ideju u spaćoj sobi. Ona je sposobna i ništa ne može da fali. Ona je utočište i bijeg od dosade, čangrizave žene, ljutitog šefa. Ona je utočište svih njegovih seksualnih fantazija, jer ona uvijek ima ideju kako da ih sprovede u djelo.

Trenutno, najpoznatija kraljica na svijetu je kraljica Elizabeta i broji blizu stotinu godina.
Pa, drage moje,ukoliko vam muškarac i kaže da ste kraljica ili poželi da budete njegova kraljica, uputite ga na realnu kraljicu. Elizabetu. Ako još ima volju.
Svaka druga verzija je čista iluzija.

A svaka žena bi više voljela biti realna žena, nego samo iluzija.

Loading

5/5 - (3 votes)

Dr.sc. Vahida Djedović

Psihoterapetkinja sa dvadesetogodišnjim kliničkim iskustvom